Gå tillbaka

Dennis Strandberg gör inhopp i BTCC

Lestrup Racing Teams förare Dennis Strandberg gör i helgen ett sista-minuten inhopp i brittiska standardvagnsmästerskapet BTCC. Han har fått en möjlighet att göra ett inhopp som ersättare för Team Parker i helgens tävlingar på Croft och Fredrik Lestrup tvekade inte att låna ut Dennis i helgen.
– Det är självklart en fin chans för Dennis att tävla ytterligare vilket alltid är bra som förare och det gynnar även oss som team, säger Fredrik. Vi vill inte stå i vägen för Dennis och nu när detta dök upp i sista minuten var det ingen tvekan från vår sida. Vi önskar Dennis all lycka till i helgen och ser fram emot att han är tillbaka hos oss igen till STCC på Solvalla.

Dennis Strandberg ser fram emot sin debut i BTCC efter att förra året gjort ett test vilket är hans enda erfarenhet av BTCC.
– Det ska självklart bli kul att få tävla och det är väldigt schysst av Fredrik Lestrup att låta mig ta den här sista-minuten chansen, säger Dennis. Det är alltid bra med extra erfarenhet och jag ser fram emot helgen och att nästa helg vara tillbaka hos Lestrup Racing Team och STCC-racen på Solvalla.