Gå tillbaka

Dennis Strandberg tillbaka hos Lestrup Racing Team

Efter att avstått Kanonloppet på Gelleråsen är Dennis Strandberg tillbaka igen hos Lestrup Racing Team för helgens race på Anderstorp. Han är hungrig inför helgen och två race på den tidigare F1-banan i Anderstorp.
– Det är bra att vara tillbaka och jag är mer laddad än någonsin, säger Dennis. Vi hittade en hel del i bilen i Falkenberg och jag vet att grabbarna har hittat ytterligare förändringar så det känns spännande att få testa det och visa vad det ger i helgen. Jag har laddat så gott det går sedan Falkenberg men det är först nu man verkligen kan börja ladda. Jag ser fram emot det och nu händer det!

Fredrik Lestrup är glad att Dennis är tillbaka i teamet igen, och nu hoppas han på en bra helg i Anderstorp.
– Samtidigt som vi vill tacka Robin för hans inhopp i Karlskoga känns det kul att välkomna Dennis tillbaka till bilen, säger Fredrik. Vi har gjort framsteg med bilen som jag är spänd på att se hur de fungerar i Anderstorp och vad Dennis ska kunna leverera. Vi har två race kvar på vår första säsong i STCC som team och vi har allt fokus på att avsluta så bra som vi bara kan.

STCC-helgen i Anderstorp avgörs under lördag och söndag med samtliga tre race på söndag. Alla tre race sänds live i SVT Play söndag 3 september. Race 1 visas 10:55 med de efterföljande racen i huvudsändningen från 13:30 och framåt.