Gå tillbaka

Lestrup Racing team laddar för hemmarace med ny teampartner

Lestrup Racing Team har höga förväntningar inför helgen när teamets hemmarace på Solvalla i Stockholm väntar. Till hemmaracet har teamet också en ny samarbetspartner i mobilspelsbolaget Leo Vegas.
– En viktigt och spännande helg väntar oss, säger teamchef Fredrik Lestrup. Det är på vår hemmaplan, vi har många besökare och då känns det extra kul att välkomna Leo Vegas till teamet som vår nya samarbetspartner.

Fredrik Lestrup siktar på att teamet också ska bjuda teamets alla besökare på underhållning på banan. De två inledande helgerna har visat att man är att räkna med fartmässigt, nu ska det visa sig i resultatet också.
– Det är dags för oss nu att knyta ihop säcken, säger Fredrik. Vi har i två helger visat att vi har farten och vi tror enormt mycket på Dennis. Det är på tiden att vi nu ser till att vi och Dennis får den utdelning vi är kapabla till och det betyder att slåss om och ta pallplatser. Det är en stor utmaning för hela teamet och på Solvalla har vi ett extra tight tidsschema så hela teamet kommer att få jobba hårt. Vi har till och med tagit in extra mekaniker för den här helgen, allt för att knyta ihop säcken.

Dennis Strandberg tror på en bra helg där kvalet spelar en större roll än någon annanstans på säsongen.
– Kvalet är oerhört viktigt på alla banor i år men ingenting mot vad det är här, konstaterar Dennis. Det kommer bli tufft, spännande och vara en speciell utmaning. Knutstorp var den minsta banan jag någonsin tävlat på och Solvalla är ännu tightare. Farten finns, det vet vi.  Nu ska vi se till att sätta kvalet och jag kommer att ladda från botten av mitt hjärta! Vi ska göra resultat i helgen.

Tidsschema – STCC, Solvalla: 

Fredag 16 juni

13:40 – Test

16:20 – Test

18:50 – Kval

Lördag 17 juni 

09:20 – Warm-up

11:10 – Race 1

13:00 – Race 2

15:55 – Race 3